MASSAGES FOR YOU

Your place from RELAX ; Orenda massage, Relax massage, 4 hand massage, Deep tissue massage , Back massage, Anti cellulite massage

Масаж шоколадова наслада

Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Шоколадовия масаж бори умората, връща емоционалното равновесие. Той е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса.

Маникюр и Педикюр

За изисканите дами и господа

Антицелулитен масаж

Лимфодренажният масаж, е изцяло ръчен масаж, бърз, дълбок, целта е да се разбият мазните, солните и дълбоки натрупвания под кожата, която изглежда като портокалова кора.

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканния или силовият масаж, действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан. Облекчава болките и подобрява кръвообръщението. Разновидност на спортния , силовия масаж е идеалният начин за освобождаване на натрупаното в мускулите напрежение и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система.

АРОМА МАСАЖ

"Приятно пътуване" Това пътешествие ще ви отведе в света на насладата от докосването през сетивата до аромат и отпускащите движения на всеотдайните ни терапевт- масажисти.

ОРЕНДА масаж

Основната цел на един релаксиращ масаж Оренда е да послужи като анти-стрес решение за всеки, който в края на работния ден се чувства преуморен, натоварен, лишен от енергия. Това е всепризнат метод за освобождаване от напрежението в мускулите и ума, който може да Ви накара да се чувствате леки като перце и презаредени за следващия ден.