ОРЕНДА масаж

Основната цел на един релаксиращ масаж Оренда е да послужи като анти-стрес решение за всеки, който в края на работния ден се чувства преуморен, натоварен, лишен от енергия. Това е всепризнат метод за освобождаване от напрежението в мускулите и ума, който може да Ви накара да се чувствате леки като перце и презаредени за следващия ден.
Това пътешествие ще ви отведе в света на насладата от докосването през сетивата до аромат и отпускащите движения на всеотдайните ни терапевт- масажисти. 

От един релаксиращ масаж обаче има още много други ползи – той е изключително ефективен за премахване на болката в различни части на тялото, лекува и предотвратява схващания и действа благоприятно на кръвообръщението. Разбира се, съвсем не е за пренебрегване неговото отпускащо действие, което гарантирано ще Ви освежи и вдъхне нови сили, но ползвайки релаксиращ масаж Вие получавате много повече от това.

Той ще помогне на Вашите мускули да се отърсят от натрупаната умора и неудобството от седенето в една и съща поза цял ден на работното място. Също така релаксиращите масажи подобряват потока на кръвта и лимфообръщението, по този начин редуцирайки риска от запушване на кръвоносни съдове. Всъщност, отпускайки се в ръцете на нашите специалисти, Вие подобрявате своето здравословно състояние с всеки изминал сеанс, като в същото време давате на тялото си така необходимата му почивка от всички активни стрес фактори във Вашето ежедневие
С релаксиращ масаж Оренда, не само „презареждате” организма си, той подобрява цялостно здравето и тонуса Ви. Ако усещате, че стресът и умората взимат връх, това е Вашето решение – няколко сеанса по – късно вече ще чувствате лекота и готовност за нови предизвикателства.


Релаксиращ ОРЕНДА масаж 90мин.  90лв
 Назад