Влади Николов - Лектор и Терапевт „Отвъд границите”

Влади Николов - Лектор и Терапевт „Отвъд границите”


Владимир Николов – Терапевт в „Отвъд границите”

Аз съм Влади Николов ...
Живея шарен живот и той ми е дал възможност да се изградя, като личност през собствените си преживявания на възходи и падения, това ме вдъхнови да  помагам на хората да развият автентичен личен бранд, така че да достигнат до идеалните за тях граници- приятели, общност, роднини или просто да бъдат предпочитани и приети от тях.
Много хора, се чувстват различни, неразбрани или просто самотни.
Да започнем оттам, че работата ми има насоченост към конкретният човек с неговата история, нужди и възможности към настоящия момент и анализиране на чисто човешката обърканост във взаимоотношенията ни. Изграждането на здравословни лични граници включва на първо място работа върху осъзнаването на проблема в дълбочина.Границите трябва да бъдат определени...да се стигне до тях, за да разберем кога и дали можем да ги поставим, преминем или просто разширим.
Границите не могат да бъдат грешни или правилни, защото се основават на Вашата лична ценностна система. Те не са правила..., а Вашето усещане за сигурност, знаейки къде са.
Много хора гледат на границите си като на стени, но когато установяваме своята идентичност чрез тях, ни предоставят яснота на това, което пускаме да влезе...и да излезе. Така,че първата ни стъпка може да бъде:
    *Да научите повече за себе си, като отделите време и пространство за да го направите!
Има много точки, в които се съхраняват минали спомени, емоционална болка, предразсъдъци, тревоги, страхове, гняв....обич... Те, заедно с Енергията, която ще изпълни намерението Ви, да разберете себе си,ще доведе до отблокиране на психофизиологичните граници и проблеми свързани с тях!
Това, което бих искал да предложа във Вашият сеанс е намиране на себе си...собственните си граници, осъзнаване на стари модели на поведение, причиняващи емоционална болка и страхове.
  Предлагам Ви пространство, където можете да бъдете себе си...да бъдете уязвими, за да можете да разберете границите си в отношенията с другите...да се скриете... промените и излезете в светлината на своята увереност!
Индивидуални сесии за работа с граници на: Вина, Гняв, Власт, Емоционални и Сексуални травми, Интимност... любов...
    *Работа с двойки, които имат проблеми във връзката си, чрез развиване на отношенията си към по-осъзнато и дълбоко общуване.
    *Сексуално достойнство

Терапията ми с хората, които искат да променят професията си или да бъдат окуражени за даден проект.
Нуждата да бъдат видяни в арт мисленето или просто да излеят споделените чувства и емоции, дълго таени в недрата на тяхното емоционално табу.

За контакти и записване на сесия с мен 0896868198 или 0877880220
*****************************************************************************************

Уроци по САМОЗАЩИТА

Да се защитиш, означава да използваш най-краткия път и най-бързия начин да спреш насилието. Това става, когато те научат как да си стоиш правилно на краката, как да използваш движението на тялото, за да противодействаш!

Всяка събота от 14:00 до 15:30ч – психологическа работа и практически занимания
за добиване на увереност и отработване на реалистични заплахи
За допълнителни въпроси и записване 0896868198

къде: център Оренда111, 
бул.Витоша 45, ет. 1

Обучаващ:
Владимир Николов- дългогодишен състезател по Таекуон-до, с умения и знания придобити от военни мисии
и инструктор по специализиран ръкопашен бой /СРБ/.