Христина Славчева- Звукотерапия

Христина Славчева- Звукотерапия

 

Звукотерапията има за цел да освободи  всеки един практикуващ, от натрупания стрес в тялото и ума.Посредством изпяване на определени звуци, словосъчетания, мантри  ние работим на всички нива, като създаваме определени вибрации, които имат лечебен,изчистващ и зареждащ ефект.
Няма нужда от предварителна подготовка.Всеки един участник се включва според неговото лично ниво на развитие, целта не е да се развиват единствено вокалните възможности на вашия глас,така че как звучите не от съществено значение.
Основното предназначение на това занимание е:
балансиране на всички чакри и системи в тялото и изграждане на
-умение да познаваме собственото си тяло и неговите звуци
-зареждане на енергийната ви система с чиста енергия посредством звученето в група(така е възможно да си добавим тези вибрации,които самите ние не произвеждаме)
-подобряване на комуникативните възможности (гласът става по-уверен,по-плътен и кристален).
Другите ползи и възможности са произволни за всеки, както е известно всяко лично усилие, носи лични ползи, каквото си посеем това и ще пожънем.Или иначе казано на звуков език:)
Каквото си озвучим, така и в живота ще звучим.

Практикуваме всеки Понеделник  от 20:00ч в център Оренда 111 на бул.Витоша 45 ет. 1

за контакти: 0895 511 221 Христина Славчева

...Когато преди няколко години попаднах в магията на звука, не бях наясно до колко ще промени това живота ми.Всъщност звука, беше НАЧАЛОТО и от там дойде и промяната.Като пиша за промяна, то трябва да се има предвид, пълна промяна, нов глас, нови очи, събудена душа, живо тяло и нова връзка с мен самата.
Начина по който звука работи в тялото ни, през звученето е трансформиращ, той пренарежда клетки и променя вибрацията на цялото ни същество.
Готови ли сте за промяна?
Ако отговора ви е "ДА", то този час е за вас!
Прегръщам ви с гласа си и ви очаквам!...


Христина Славчева сертифициран фасилитатор с диплом от Австрийската асоциация по интегративно дишане, преминала обучение Интегргален - коучинг, звукотерапевт към "Школа природного голоса",водеща на процеси в женски групи.Преминала редица обучения в енергийни практики, практически тренинги и тантрични процеси.