Ваня Захариева- Бах терапевт и консултант

Ваня Захариева- Бах терапевт и консултант

Изборът на цветни лекове е базиран на индивидуалния начин, по който всеки реагира на житейските ситуации. Крайната цел на терапията е да ни излекува, като ни  помогне да станем по-балансирани и по-щастливи хора. Капките на д-р Бах са чудесна подкрепа при различни стресови състояния в ежедневието.

Баховата терапия или Цветотерапията позната в България е естествена, уникална лечебна система, разработена преди около Век от английски бактереолог и хомеопат д-р Едуард Бах.Основава на енергийни извлеци от цветовете на диворастящи растения. 

Основателят на терапията Д-р Бах открива, че негативните емоции (страх, гняв, омраза, нетърпение, ревност, несигурност, депресии и др.) са основната причина за заболяванията на човека. Открива 38 лечебни растения, които целят постигане на душевна хармония. Методът му е признат още през 1983 г. от Световната здравна организация, която е одобрила прилагането му и  признава, че цветята повлияват положително на човешката психика и  хармонизират емоционалните и душевни разстройства, които водят до най- различни физически заболявания. Днес тя е широко разпространена вече в цял свят.Цветотерапията е доста гъвкава  и  спокойно може да се съчетава с други медикаментозни или алтернативни методи на лечение и няма  странични ефекти!

Терапията е с  много добри резултати  и абсолютно безвредна при  хора с хронични заболявания, прекарали твърде дълго в борба и надежда за изцеление.Подходяща за  бременни и деца и  проблемите съпътстващи тяхното развитие , като: страх, трудно отбиване при кърмене, страх от изоставяне или трудна адаптация в детска градина или училище). 


За да се определи с точност, кои са най- подходящите цветни капки е необходим индивидуален подход и точна преценка от специалист в областта.Индивидуалната консултация протича в рамките на 60 мин 

За Ваня Захариева:
Практикувам, изследвам и подкрепям  с терапията вече, повече от  15 години и ще споделя с Вас, моят опит и знания в областта.Ще ви потопя в  пътя към тайната и простотата на този вид лечение.Необходимо е да си подарите време...време, което ще ви се отплати щедро  в здраве на всички нива, които ще му влеете! 

за контакти и записване на консултация : тел. 0877988188