Валентин Колчев-Миро Дихателен терапевт

Валентин Колчев-Миро Дихателен терапевт

Валентин Колчев - Миро 
Интегрален тренинг-терапия.
Итегралния подход съчетава в себе си, от една страна, системи като: йога, тантра, дао, дихателни практики, медитации, с откритията на съвременната наука: психотерапия, разговори, хипноза, НЛП, регресия, прогресия, хранене и други. Чрез тях търсим фокуса(проекцията), през която търсещия възприема и разбира света. Откривайки събирателната точка, процеса се превръща в пътешествие с придружител, който стимулира(подканя) и подкрепя пътуващия. Тъй като съзнанието е ориентирано навън, (вижда,чува и усеща външния свят), наблюдаващия процеса лесно разбира убежденията и ограниченията, които възпрепятства една сутуация да бъде видяна по различен начин. Комбинирайки различни системи, в зависимост от индивидуалните нужди и възможности, конкректната ситуация става разбираема(приета), а пътят - отворен за следваща стъпка.
Когато осъзнаваме и заявяваме ясно своите граници и същевременно оставаме в постоянна готовност за връзка със света, създаваме пространство на любов, радост, емпатия и пребиваваме съзнателно в него. Така пътешествието се превръща в приключение, а пътуващия - в изследовател, който разбира, че всяка спирка е възможност за нови избори. Разбираме, тялото и неговите действия променят материалния свят и че отваряйки врата към под- и свръх съзнанието, намираме прости решения на проблемите, които умът е сътворил.
Тренинг - терапията повлиява и балансира състояния като: депресия, тревожност, апатия, свръхактивност, страхова и други неврози, проблеми с теглото, високо и ниско кръвно налягане, фобии, зависимости. Същевременно тази терапия е възможност за дълбоки трансперсонални прживявания и търсения отвъд общоприетите правила.
Защо се нарича "Тренинг терапия"?
Тренинг, защото сме заедно има водач, извървяни пътища и нови възможности.
Тренинг, защото има игра, автентично преживяване и пряка опитност.
Терапия, защото старите модели оживяват с ново рабиране и лекуват отвътре.
"Споделям тези редове като човек, който за петнадесет години е преживял почти всички гореопсани състояния. Благодаря, че живота  ми даде болка, която ме изтръгна от илюзорната прегръгръдка на комфорта, където вероятно щях да заспя за дълго. Радвам се на втори шанс - преживявам младост и мъдрост в едно и съм щастлив да споделям личен опит."
Валентин Колчев - Миро е сертифициран йога преподавател в интегрална йога, сертифициран фасилитатор към Астрийската асоциация по интегративно дишане, сертифициран преподавател "Transfomational Breath Fondation", преминал обучение в Интегрална психология и коучинг, хипноза,психобиология. Преминал обучения и процеси в тантрични школи, практически тренинги по мъжки дао техники, тантрични процеси в двойка и самостоятелно. Водещ на групови дихателни практики и обучения.

за контакти: 0888 609 309
Консултации по скайп. Skype v.i.kolchev Консултациите се провеждат с предварително уговорен ден и час. Записването става в скайп или по телефон. Заплащането се извършва на следната сметка. "Оренда111" ЕООД ПроКредит Банк (България) ЕАД Iban: BG87PRCB92301048579013 SWIFT/BIC code: PRCBBGSF Основание за плащане: трите имена на клиента