Живко Колев - Уоркшоп по Даоистка йога

Живко Колев - Уоркшоп по Даоистка йога

Уъркшоп по Даоистка йога
ТРИТЕ ЦЕНТЪРА В ЧОВЕКА
        В днешното време все повече хора узнават за „7-те чакри”. Това е една от най-старите концепции на Изтока и като такава в съвременността се разбира много погрешно.
        В практиките за лечение, усъвършенстване и бойни умения от Китай, Корея и Япония съществува друга стара концепция, която е по-опростена и за това е по-малко податлива на манипулиране. Тя не разделя вътрешния свят на Човека на висш и нисш. Стъпила е на принципа на числото три. Неслучайно започваме с тази тема. Триединството е дълбоко вкоренено в земите на югоизточна Европа и Източното средиземноморие. Числото „ТРИ” събужда вдъхновението, уравновесява психиката и ни свързва с „вътрешното дете”. То отговаря на 3-те страни на човешкото поведение – мисъл, чувство и действие. В даоистките практики тази идея е насочена не към поведението, а към присъствието и се нарича с красивото название: „Трите съкровища”.
        На събитието ще разгледаме тази концепция във връзка с нашето време и в различни култури и учения, ще се свържем и изиграем на практика богатството на трите вътрешни свята в Човека.
ВРЕМЕ: 
  • 12:00 - 13:00 Беседа и упражнения
  • 13:00 - 13:15 Чай и почивка
  • 13:15 - 14:15 Практика и разяснения
ЦЕНА: 30 лв. на място; 20 лв. с предварително заплащане.
КОГА: вижте нашият график за датите
ВОДЕЩ: Живко Колев – инструктор по Ци Гун / Ки Гонг и Йога
за резервация на място на тел: 0877880220