Виктория Петрова- "Burn&Firm PILATES "

Виктория Петрова- "Burn&Firm PILATES "

 
Виктория Петрова- инструктор по пилатес.
  „След десет пъти ще почувстваш разликата, след двадесет ще видиш разликата и след тридесет ще имаш изцяло ново тяло!" – Джоузеф Пилатес.
  Искате да се чувствате в добра форма, но не знаете как? Добре дошли в света  на метода „Пилатес
 Пилатес е една от най-популярните системи от упражнения в света. Разработена първоначално от Джоузеф  Пилатес и радваща се на одобрението на лекарите от почти цял век, Пилатес е идеалната система упражнения за ума и тялото за всички, които искат да тонизират, стегнат и оформят тялото си, без натрупванията от мускули, характерни за по-конвенционалните методи на тренировка.
Ползите от метода на Джоузеф Пилатес са много. Изпълнявайки упражненията ще придобийте стегнато, стройно и слабо тяло. Ще повишите тонуса на вашия организъм.
Пилатес е чудесен помощник срещу редица болки като тези в гърба, кръста и/или шията. Лечебната му сила  се проявява и в помощ срещу психическа умора, мигрени и стрес.
Пилатес е холистична  дисциплина, подходяща за всеки, който желае да има по-красиво, силно и гъвкаво тяло. Пилатес укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава сила, гъвкавост и равновесие , слива ума и тялото в едно. Всички упражнения са разработени в различни варианти и така тренировката може да бъде лека или предизвикателна, в зависимост от настроението и възможностите ви.„Какъв позор е за човек да остарее без да види красотата и силата, на които е способно тялото му.”- Сократ

Понеделник и Сряда от 18:35- Burn & Firm PILATES
Burn&Firm PILATES е по интензивен вид пилатес с натоварване на всички мускулни групи.По време на практиката се изразходва много енергия и калории и това допринася до редукция на теглото и стягане на мускулатурата.