Тибетска гимнастика-Доброслава Георгиева

Тибетска гимнастика-Доброслава Георгиева


Какво е Тибетска гимнастика:
Тибетска оздравителна гимнастика – това са древни знания, които моят учител получава от целители в Централна Азия и ги адаптира към съвременния начин на живот. Ангажира се да ги разпространи сред колкото се може повече хора.
Гимнастиката се разгръща в четири нива, в зависимост от сложността и дълбочината на усвояване. Тези нива включват оздравяване и укрепване на ставите и гръбначния стълб, огъвкавяване и сила на мускулите, изчистване и оздравяване на вътрешните системи и органи на организма. Увеличават се сексуалните възможности, психологическите методи за самозащита, конструктивното мислене. Увеличава се жизнената и творческата енергия.
Заедно с възстановяването и укрепването на физическото тяло текат процеси за промяна на характера – ще развиваме дисциплина, самоувереност, жизненост, ще включим механизми за обновяване и подмладяване на организма. В часовете по тибетска гимнастика ще се раздвижваме, ще се разтягаме, ще се учим да се чистиме отвътре и отвън, ще притихваме, ще се храним според природните закони, ще укрепваме, ще се променяме.
Ще разгръщаме жизнения си потенциал, ще сътворим най-добрата наша версия.
Предизвикайте себе си, бъдете решителни, дайте си шанс за промяна!
 
 
Коя съм аз?
 След дълги години на експериментиране, изследване и търсене на отговори на въпросите:  „кой съм аз, защо живея, как да живея, какво е човека, а Вселената, а Бог.......?“.
Изкарах много часове в курсове, семинари и майсторски класове по управление на здравето и жизнеспособността на организма, психологическа и енергиина самозащита, работа с енергиите, изчистване на тялото, душата, ума и пространството, хранене, изобщо на изкуството да се живее.
Учих при български, индонезийски, узбекски и руски учители и продължавам да усвоявам древни знания, които се предават през хилядолетията от учител на ученик.
Вървейки по този път в живота ми се появи тибетската гимнастика.
Експериментирайки с тази система видях, че тя предлага много цялостен и всеобхватен подход към човека. Чрез практика физическото ми тяло се изпълва с живителна сила, душата ми се изцелява от натрупаните болки и обиди, успокоява се умът ми. Станах по-жизнена, по-гъвкава, по-грациозна и по-усмихната, по-смирена и по-мъдра.
Реших, че всичко това трябва да достигне до повече хора и станах инструктор. Избирам да предавам знанията, които получавам и да сътворявам света в който искам да живея – на здрави, радостни, успешни, мили и помагащи си хора.
Може да тренирате с мен всяка Сряда и Петък от 08:30ч