Хата ЙОГА с Кристиана

от дата : 2019-10-16


Заповядай в седмичните  йога класове в „ Оренда 111” с Кристиана 
Всяки понеделник и сряда  ще се срещаме в 12:00 и ще бъдем заедно до 13:00 часа.
Нека това да бъде твоето време , в което час  ще се потапяш в себе си, преоткривайки тялото, дъхът и съзнанието си.
Довери ни се и ни позволи да те водим по пътя към това изследване на твоите граници - физически и емоционални.
Това ще бъдат класове по класическа Хатха йога, но не се знае къде ще стигнем. 
Ще споделяме с теб всичко, което знаем и всичко, през което сме преминали. 
И както „Ха” означава слънце, а „тха” – Луна във всяка практика ще търсим баланса в себе си между активност и пасивност, ще активираме енергийте в тялото си и ще се учим как да се отпускаме съзнателно. Ще обикваме границите си и с обич към себе си ще ги преминаваме.
Всяка практика ще бъде комплекс от асани, дихателни упражнения, мантри и медитация, за да можем в нейния край да отваряме очи докоснали се до собствената си автентичност и освободили се от напрежението и страховете в нас.
Ще бъдем двама, за да ти бъдем по – полезни. Докато единият те води в преходите от асана към асана, от вдишване към издишване, другият от нас ще ти помага да осъзнаваш правилното изпълнение на всяка поза, за да можеш да изградиш своята стабилност в практиката си и тялото ти да е максимално защитено.
Двете срички „ха” и „тха” произнесени заедно означават силен, могъщ, което дава смисъла на усилието, необходимо, за да пречистим тялото си, да пречистим ума си......
Нека го направим заедно. Нека израстваме заедно.
Всяки понеделник и сряда  от 12:00 до 13:00 часа среща в Оренда111 с усмивка и готовност да излезем от зоната си на комфорт, за да разширим тази зона.
Важат карти Multisport и Sodexo.
За записване 0877 880 220 Назад