YOGA chakra flow с Мария

от дата : 2019-05-18YOGA CHAKRA FLOW
ЙОГА ЧАКРА ФЛОУ

Йога практика, включваща Вианиаса ЙОГА. Виняса е динамичен поток йога с акцент върху дишането при прехода между пози и при контрола върху тялото, който развиваме. Свързвайки движението с дъха създаваме ритмичност на движението.
Физическият аспект на практиката е работа за красиво и гъвкаво тяло.
Класът включва дихателни техники и медитация, за да Ви помогне да осъзнаете Вашите чакри и да балансирате себе си.


Всяка седмица ще работим върху различна чакра.

Класът е подходящ и за начинаещи, тъй като въвежда в основните принципи на геометрията на асаните и дишане в поток (флоу) от пози. Акцентът е поставен върху разбирането на учениците, безопасността и стабилността на всяка поза. Ако никога не сте опитвали йога, това е класът за Вас. Предназначен да отговори на нуждите на тези, които сега започват да практикуват ЙОГА, както и тези, които търсят задълбочено разбиране на основните йога пози.
Изживяването на всеки един ЙОГА клас и това, което може да получите от него зависи изцяло от учителя. Вярвам, че това да си добър ЙОГА преподавател не зависи от перфектното изпълнение на най- трудните асани. За мен най- важното е обмяната на положителна енергия и страстта да споделяш наученото от теб с другите, както и да си в тяхна полза.

Търпение, отдаденост и любов – така разбирам преподаването на ЙОГА.
Мария и YOGA chakra flow всяка събота от 16:00чНазад