Zumba®

е една от най-популярните групови тренировки през последните години. Хиляди хора са луди по този начин на спортуване и може би ти също си един от тях. Но... знаеш ли, че Zumba е изключително полезна и за здравето ти?

Тренировките не трябва да бъдат скучни... Всъщност, изобщо не е необходимо тренировките да се усещат като тренировки. Танцувайки Zumba,  не е тренировка, а е по-скоро забавно социално парти, към което упражненията са бонус! Zumba е латино денс аеробика, комбинация от танц и кардио тренировка, която се различава с това, че докато тренирате се забавлявате или иначе казано купонясвате. Под звуците на автентични латино ритми, като меренге, салса, бачата, регетон, вие едновременно танцувате и горите калории. Музиката е приповдигната, бърза и...предупреден си – много заразителна. Просто не можеш да спреш да се движиш.

       Казвам се Влади Николов -Zcom за България и Източна Европа и съм част от магията наречена Zumba. Причината за това е проста... Всеки Zumba клас е като парти - емоция, настроение, енергия, прекрасна музика и в комбинация със загубата на калории е добър и лесен начин за поддържане на форма.

За мен Zumba fitness е мотивацията ми за размяна на щастие, зареждайки се с положителна енергия от живият контакт с хората в залата.
Да се забавляваме: вторник и четвъртък от 17:30ч  и събота от 14:00ч