viber_изображение_2020-06-07_11-17-16.jpg

Йога за мен бе предизвикателство...
В началото ми бе любопитно, а после прерасна в нужда да се затворя и остана в тишина, за да трансформирам лични процеси.

Стартирайки денят си с няколко усукващи движения, преливащи в чудодейни асани, се смирявам до степен на Нирвана релаксация. Така ...се влюбих в йога.
Каня ви, да се потопим в блаженството на вътрешната ни тишина и спокойствие!
Нирвана йога с мен, включва хатха аcaни зa yĸpeпвaнe и отпускане на цялото тяло и ума, акцентирам върху дъха, издишвайки целият контрол от мускулите и умът си, издишвайки умората и напрежението и обогатявайки вътрешната ни осъзнатост, сливайки се със вътрешното ни Аз и умението си, да провокираме себе си в мекота и приемане.

Пълното отпускане във всяка поза е вид медитация само по себе си, а практикуването на Нирвана ЙОГА, ще Ви помогне да увеличите своята женственост, гъвкавост и издържливост, подобрявайки тонуса в цялото тяло, разтоварвайки ума от всекидневния стрес и връщане на дъха към неговото естествено състояние.
Преливащи асани, дихателни практики, релаксация и завършваме с медитация. А медитацията... е моята голяма сила и начинът да подчиним мислите в умът си, за да разширим личните си граници...Опитът ми над 15 години практика като Емоционален Бах терапевт, ми даде познанията, как сами можем да отпуснем напрежението и това всъщност е ключът към нашата жизненост и здраве...и на всичко това, ще ви науча с много търпение и смиреност.Бъдете с мен и ми позволете да предам опитът си, като си подарите своето лично  време от 60 минути само за Вас. За мен ще бъде удоволствие!


 "Нирвана йога" с Ваня Захариева
всека сряда и петък от 17:30ч.