kundalini-yoga-sa1-1024x685.png

Медитацията е практика, в която фокусът е върху трениране на ума и влизане в режим на съзнанието, в който се постига емоционално, духовно, умствено, включително и физическо усъвършенстване.

Изобилието от медитативни техники е многообразно, но все по-трудно се оказват хаотичните ни умове, които „скачат” от една задача в друга през натовареното ни ежедневие, и не  ни позволяват да се отпуснем дори и във времето, предназначено за почивка.

Динамична ОШО медитация се различава от обикновената медитация. В нея се включват различни видове физическа активност – танци, въртене, интензивно дишане, концентрация, а дори и издаване на звуци. Това ни дава  възможността на съзнанието да се отпусне и да получим практически повече позитиви от медитацията,отваряки пространства за развитие на сензитивността ни.

Празнувайте! С музика и танц дайте израз на всичко, което е там. Запазете тази жизнерадостност в себе си през целия ден.

Практиката се провежда в събота от 15:00 до 16:00ч. при минимум 3-ма участника в процеса с предварително записване на тел. 0877880220 

водещ: Славина Хари Шакти