За мен Ваня Захариева:
Практикувам, изследвам и подкрепям  с терапията вече, повече от  15 години и ще споделя с Вас, моят опит и знания в областта.Ще ви потопя в  пътя към тайната и простотата на този вид лечение.Необходимо е да си подарите време...време, което ще ви се отплати щедро  в здраве на всички нива, които ще му влеете! 

Изборът на цветни лекове е базиран на индивидуалния начин, по който всеки реагира на житейските ситуации. Крайната цел на терапията е да ни излекува, като ни  помогне да станем по-балансирани и по-щастливи хора. Капките на д-р Бах са чудесна подкрепа при различни стресови състояния в ежедневието.

Баховата терапия или Цветотерапията позната в България е естествена, уникална лечебна система, разработена преди около Век от английски бактереолог и хомеопат д-р Едуард Бах. основава на енергийни от цветовете на диворастящи растения. 

Основателят на терапията Д-р Бах открива, че негативните емоции (страх, гняв, омраза, нетърпение, ревност, несигурност, депресии и др.) са основната причина за заболяванията на човека. Открива 38 лечебни растения, които целят постигане на душевна хармония. Методът му е признат още през 1983 г. от Световната здравна организация, която е одобрила прилагането му и  признава, че цветята повлияват положително на човешката психика и хармонизират емоционалните и душевни разстройства, които водят до най- различни физически заболявания. Днес тя е широко разпространена вече в цял свят. Цветотерапията е доста гъвкава  и  спокойно може да се съчетава с други медикаментозни или алтернативни методи на лечение и няма  странични ефекти!

Терапията е с  много добри резултати  и абсолютно безвредна при хора с хронични заболявания, прекарали твърде дълго в борба и надежда за изцеление.

Подходяща и безвредна за бременни и деца и проблемите съпътстващи тяхното развитие, като: страх от тъмно, трудно заспиване, трудно отбиване при кърмене, страх от изоставяне или трудна адаптация в детска градина или училище

За да се определи с точност, кои са най- подходящите цветни капки е необходим индивидуален подход и точна преценка от специалист в областта.Индивидуалната консултация е 50лв. и протича в рамките на 60 мин  и може да се свържете лично с мен  на тел: 0877 988 188

____________________________________

за записване на час за лична  КОНСУЛТАЦИЯ

на тел: 0877 988 188

 Ваня Захариева - консултант и Бах терапевт

Лични консултациите се провеждат

на адрес: гр.София,

бул.Витоша № 45 , ет.1 

в спортен център "Оренда111"

http://www.kapki-bah.com

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

              kapki bahcom


Виртуални  Онлайн консултация, могат да се проведат и по ViberVIDEOвръзка с предварително записан час и в cлyчaй:

  • Koгaтo HE мoжe дa oтдeлитe вpeмe зa личнa cpeщa c мeн!
  • Или cтe нa твъpдe oтдaлeчeнo мяcтo!
  • Koгaтo ви e нyжнa пoмoщ и пoдĸpeпa зa избop нa пoдxoдящи eceнции зa Bac!
  • Или дъpжитe дa зaпaзитe диcĸpeтнocт oĸoлo личнocттa cи!

Koнcyлтaциятa пpoтичa в paмĸитe нa oĸoлo чac...Личнo вpeмe, ĸoeтo мoжe дa cи пoдapитe в cпoдeлянe нa Baшeтo eмoциoнaлнo здpaвe yтoчнявaщ cъcтoяниeтo Bи и мoятa пpaвилнa пpeцeнĸa в избopa нa нaй-пoдxoдящaтa индивидyaлнa ĸoмбинaция oт ĸaпĸи зa Bac, бeз дa e нeoбxoдимo дa ce cpeщaмe физичecĸи.